24/7 Noodnummer 0113-450007 info@deflo.nl

Over ons

 

 

Wie is Deflo Beveiligingen? Daarop is een simpel antwoord. Mijn naam is Sander Florusse. De naam Deflo is een samenvoeging van de achternamen van mijn moeder en vader. Een persoonlijke betekenis voor mij. 

De ervaring in de beveiligingstechniek heb ik de afgelopen 12 jaar opgedaan. In 2017 kwam er voor mij een mooie kans om mijn kennis en vaardigheid zelfstandig uit te gaan voeren. Inmiddels zijn we dus nu weer al 2 jaar verder, met leuke klanten, mooie opdrachten en heel veel goede koffie… 

Natuurlijk is het leuk om te weten wie ik dan verder ben. Ik woon in Goes, samen met Wendy, Jordy en onze beestenboel.
Wandelen met de honden, fietsen op de mountainbike, een terrasje op zijn tijd en lekker eten behoren wel tot de vrije tijds bestedingen. Mits er vrije tijd is natuurlijk ;).  Een goede film of serie slaan we eigenlijk ook niet af. Eens per jaar lekker op pad met de caravan zorgt weer voor de nodige energie en laad de batterijen weer een beetje op.

Voor de komende jaren heb ik als doel dat de kwaliteit van de beveiliging die ik lever top blijft. Om deze reden werk ik met de beste producten die er te krijgen zijn. Daarbij wil ik altijd een passende en scherpe offerte aanbieden. Mijn bestaande klantenbestand zou ik graag uitbreiden, want in de tegenwoordige tijd, kiezen steeds meer mensen voor een veiliger gevoel in en rondom het huis. 

 

 

Heeft u goede koffie en bent u toch ook wel op zoek naar meer informatie over beveiliging in en rondom uw woning of bedrijfspand?
Dan kom ik graag de koffie eens proeven en wie weet wat ik voor u kan betekenen.