24/7 Noodnummer 0113-450007 info@deflo.nl

Mistgenerator

Wat niet zichtbaar is kan niet gestolen worden!

 

De mist generator is een uitstekende en effectieve manier van overval preventie en inbraakpreventie binnen uw winkel of bedrijf. Door in een korte tijd een grote hoeveelheid mist (waterdamp) uit te stoten wordt het zicht direct beperkt in de ruimte en kunnen inbrekers of overvallers niets meer zien, ze zullen dus snel de keuze maken tot vluchten.

Beveiliging mist

Een traditioneel alarmsysteem zal bij een inbraak de meldkamer waarschuwen, deze verifiëren de melden en zetten dit door naar de politie, voor zij aanwezig zijn heeft de inbreker al een geruime tijd gehad om bij uw goederen te komen. Te lang, de mist machine zorgt er voor dat de inbreker deze tijd niet krijgt.

 

De generatoren gebruiken een speciaal samengestelde waterdamp om de mist te creëren, deze wordt onder hoge druk de ruimte ingespoten, de mist is volledig goedgekeurd door de Europese Unie en bevat geen schadelijke bestandsdelen voor mensen dieren of etenswaren. De mist die vrijkomt laat ook verder geen sporen achter.

Ideaal systeem als anti overval en voor ramkraak bescherming, de generator wordt aangesloten op uw alarmsysteem en heeft een paniekknop waarbij u de generator direct in werking kunt stellen, dankzij de interne batterij gaat dit zelfs wanneer de stroom is uitgevallen.

Contact

Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies of een afspraak op locatie voor een offerte. Vul onderstaand je telefoonnummer of email in (inclusief naam en optioneel bedrijfsnaam)
Naam(Vereist)