24/7 Noodnummer 0113-450007 info@deflo.nl

Camerabewaking

 

Heeft u ook graag een oogje in het zeil, zelfs als u er niet bent? Met een goed en professioneel camerabewaking systeem heeft u dat paar ogen op elke plek waar het nodig is. Handig voor diverse situaties op het werk. Het is vooralsnog een van de meest aantoonbare preventie middelen tegen diefstal, overvallen en vandalisme.

HD IP

HD IP camerabewaking zorgt voor veel mogelijkheden, real time camera beelden bekijken en opvragen. Opname en waarschuwen bij bepaalde gebeurtenissen maar bijvoorbeeld ook voor het tellen van klanten of registratie van missende objecten. De mogelijkheden van camerabewaking zijn bij Deflo Beveiligingen eindeloos.

 

Ook hierin is ons advies op maat gemaakt voor uw situatie en uiteraard uw wensen. We zorgen ervoor dat de juiste keuze gemaakt wordt tussen de diverse opties en stellen samen met u de perfecte oplossing samen. Binnen camera’s combineren met extra sterke nachtcamera’s bijvoorbeeld die werken met infrarood.

 

Buitenom het vakkundig plaatsen verzorgen wij natuurlijk ook het reguliere onderhoud van uw camera’s voor een lange levensduur.

 

Laat u vrijblijvend door ons adviseren.

Contact

Neem contact met mij op voor vrijblijvend advies of een afspraak op locatie voor een offerte. Vul onderstaand je telefoonnummer of email in (inclusief naam en optioneel bedrijfsnaam)
Naam(Vereist)